Weet u welkom

Ons Bolmeer van gastvrouw Harma Hoekstra is sfeervol en landelijk gelegen in het Groninger Westerkwartier.

Ons Bolmeer biedt u, naast rust en ruimte, de persoonlijke aandacht van eigenaresse Harma Hoekstra.
Wat gasten
ons schreven..

"Na een heerlijke nachtrust in een zeer comfortabel bed staat er een over compleet ontbijt op ons te wachten. Te veel om op te noemen! Als ons dagje sauna net zo verwend aanvoelt als deze B&B kan onze dag niet meer stuk. Harma en familie, bedankt voor de 'Home away from home' en zeker tot ziens!"
Rick en Esther
oktober 2013


"Wat een bof, om zo fijn verzorgd adresje te treffen! Een dikke pluim voor onze geweldige gastvrouw; alles tip-top en super schoon! Het ontbijt kon niet beter, incl bloemetje en boterhamzakjes, wat een luxe. Veel dank voor de gastvrijheid, heerlijke bedden, fijne badkamer, handdoeken! Een dikke 10!"
Anton en Marieke van Leeuwen , Zevenhuizen (Zuid-Holland)
augustus 2014


Welkom

Accomodatie
    Ons Bolmeer biedt een prachtige accommodatie voor een prima prijs. U heeft de beschikking over een eigen verdieping met drie grote kamers met eigen badkamers en een woonkeuken.

    De accommodatie biedt rust, ruimte, comfort én een fantastich uitzicht over het Groninger platteland.
lees meer over de kamers
Omgeving
    Ons Bolmeer is gelegen in het Groningse Zevenhuizen. Een ideale plek waarvandaan u Groningen, Drenthe en Friesland kunt verkennen.

    Wandelen, fietsen, vissen, winkelen, zonnen, schaatsen of ontspannen in de sauna: het kan allemaal in de omgeving van Ons Bolmeer.
lees meer over de omgeving